sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Kevätkäpy

Käpykakku on yksi miehen lempparikakuista. Itsekin olen joskus miehelle synttärikakuksi sellaisen väkertänyt. Nyt alan itsekin olla sen verran käpy iältäni että äitienpäiväkakuksi valikoitui taas käpy. Tällä kertaa ei kuitenkaan tullut perinteistä käpyä vaan uudehkon (olisiko ollut huhtikuussa 2012 ilmestynyt?) Kotivinkin ohjeella kevyempi ja keväisempi versio. Kevätkäpy on tietenkin ihan raaka eli vihreä :D


Täytteenä on
1 purkki valutettua ananasmurskaa (ilman nestettä siis)
1 limetin raastettu kuori
1 prk vispikermaa
1 prk rahkaa (itsellä lime-valkosuklaan makuista)

Kostutukseen on käytetty ananasmurskan liemet sekä puolikkaan limetin mehu. Kävyn päällä on 1prk Flora Vispiä apuna muotoilussa + "eristeenä" sekä 2pkt vihreää marsipaania. Helppo toteuttaa laktoosittomanakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti