lauantai 26. tammikuuta 2013

Barbapapa-kakku

Tammikuun toisen synttärisankarin kakkutoive oli Barbapapa. Ensin taas visioin hienon barbanmuotoisen kakun tähän tyyliin, mutta sitten totesin että helpompaa tehdä toisin. Ensinnäkään meillä ei oikein kukaan rakasta marsipaania niin paljon että haluaisin koko kakkua sillä päällystää ja toisekseen tuollaiseen muotoillun kakun tekeminen on tietysti aina hankalampaa ja myös täyttäminen on vähän ongelmallisempaa kuin ihan tavallisen pyöreän täytekakun. Joten ihan tavallinen pyöreä kakku siitä loppujen lopuksi tuli:


Täytteenä oli kinuskikerma (ilman puolukoita) toisessa välissä ja toiseen väliin sävelsin puolukkamoussen näppituntumalta. Mukana oli

soseutettua puolukkaa
reilut 2dl vispikermaa
n. 100g tuorejuustoa
1prk (180g) Danion vaniljarahkaa
 sokeria maun mukaan
4 liivatelehteä

Tästä kuvasta itse Barbapapa näkyy ehkä pikkuisen paremmasta kulmasta:


Kakun päällä on 2prk Flora Vispiä. Barbapapa on marsipaanista, mustat yksityiskohdat elintarviketussia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti